top of page

Nærmere

SNART DER

Vi har glædet os til at kunne løfte sløret for vores næste store produktion; Nærmere. Danseforestillingen Nærmere inviterer publikum ind i et univers af små fortællinger omkring mellemmenneskelig kontakt og de intime relationer der kan udspringe. Forestillingen sætter fokus på menneskets behov for nærhed i både fysisk og emotionel forstand. 

 

Vi glæder os til premiere på Nærmere i 2024. 

Koreograferne bag Nærmere er Anna Ting Nissen Bech og Viljar Irtun Moe. Koreografduoen har tidligere lavet forestillingen SNART DER.

Anna.jpg

AnnaTing Nissen Bech har siden 2020 været en fast del af Det Fynske Dansekompagni. Nu træder Anna for første gang ind i koreografrollen for kompagniet. Anna er danser og koreograf med base i Odense. Hun er specielt interesseret i kommunikation og formidling og lægger særligt vægt på nærvær og dramaturgi i sit kunstneriske virke. Anna har en bachelorgrad i dans fra Universitetet i Stavanger, Fakultet for Utøvende Kunstfag.

Viljar Irtun Moe er en norsk koreograf og danser baseret i Stavanger, Norge. Hans arbejde kombinerer virturiøst bevægelsessprog med fokus på nærvær, og personligt udtryk fra et queer perspektiv. Viljar har en bachelorgrad i dans fra Universitetet i Stavanger og Certificate of Higher Education i dans fra Trinity Laban Conservatoire.

bottom of page